• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • html slider
  • 9
11 22 33 44 55 66 77 88 99
jquery image carousel by WOWSlider.com v8.8

Stołówka

Dzień

Obiad

Skład

Poniedziałek

14.04.2025

- zupa grysikowa z kalafiorem

- jajko w sosie chrzanowym

- ziemniaki

- kompot/woda

- wywar mięsno-warzywny(kurczak, marchew, pietruszka, seler, por), marchew, pietruszka korzeń, pietruszka nać, seler, kalafior, kasza manna, sól, pieprz

- mąka pszenna, jaja,  śmietana 18%, masło, chrzan tarty(60%), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości) sól, pieprz

- ziemniaki, mleko 3/2%

- czarna i czerwona porzeczka, wiśnia, śliwka, jabłko, cukier

Wtorek

15.04.2025

- zupa krem z pieczarek

- makaron penne z sosem bolońskim

- kompot owocowy/woda

- wywar mięsno-warzywny(porcja rosołowa z drobiu marchew, pietruszka, seler, por), marchew, pietruszka korzeń, nać, seler, por, pieczarki,  pieprz, sól

- mięso wieprzowe z łopatki,  mąka pszenna, olej rzepakowy, czosnek, cebula, koncentrat pomidorowy 28%-30%,  makaron  spaghetti) z pszenicy durum,

- czarna i czerwona porzeczka, wiśnia, śliwka, jabłko, cukier

Środa

16.04.2025

- zupa rosół z lanym ciastem

- kotlet po parysku

- ziemniaki

- sałatka z ogórka kiszonego

- kompot owocowy/woda

- wywar mięsno-warzywny, (kurczak, marchew, pietruszka, seler, por), marchew, pietruszka korzeń, nać, lubczyk, mąka pszenna, jajka, seler, por, sól, pieprz

- filet z kurczaka , mąka  pszenna, jaja, ser żółty, pieczarki, sól, pieprz papryka czerwona, czosnek

- ziemniaki, sól, mleko 3/2%

- ogórek kiszony, marchew, cebula, cebulka zielona, koperek, pieprz

- czarna i czerwona porzeczka, wiśnia, śliwka, jabłko, cukier

Czwartek

17.04.2025

Piątek

18.04.2025

          

W wyjątkowych przypadkach może nastąpić zmiana jadłospisu. Dania przygotowane w kuchni szkolnej mogą zawierać śladowe ilości alergenów 

 

Regulamin

 

 

Zapraszamy do korzystania ze stołówki szkolnej. 

 

Opłata za obiady w kwietniu 2025r. wynosi:

18dni x 6zł (koszt jednego obiadu ) = 108zł

Termin płatności do 10.04.2025 r.

W przypadku nieuiszczenia opłaty w terminie uczeń zostaje skreślony z listy

i nie będzie mógł korzystać z obiadów.

Ponowne korzystanie z posiłków będzie możliwe dopiero po uregulowaniu zaległej opłaty.

Prosimy o wcześniejsze zgłaszanie nieobecności dziecka na posiłkach w danym dniu do godz. 9.00 osobiście lub telefonicznie pod nr 32 248 45 89 .

Wyłącznie zgłoszone nieobecności mogą być odliczone w następnym miesiącu.

 

Wpłat dokonujemy u Pani Intendent, w świetlicy szkolnej
lub przelewem na nr rachunku 351050 1214 1000 0023 5609 1260.

W tytule przelewu proszę podać:

imię i nazwisko dziecka, klasa, wpłata za obiady.

Bardzo prosimy wpłacać w terminie dokładną kwotę podaną na dany miesiąc.

W przypadku nie uiszczenia opłaty w terminie uczeń zostaje skreślony z listy i nie będzie mógł korzystać z obiadów. Ponowne korzystanie z posiłków będzie możliwe dopiero po uregulowaniu zaległej opłaty.

Prosimy o wcześniejsze zgłaszanie nieobecności dziecka na posiłkach osobiście u Pani Intendent, w świetlicy szkolnej lub telefonicznie pod nr 32 248 45 89.

Wyłącznie zgłoszone nieobecności mogą być odliczone w następnym miesiącu po uzgodnieniu z Panią Intendent. Odliczamy od drugiego dnia po zgłoszeniu nieobecności dziecka.

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać z wyprzedzeniem.

Istnieje możliwość wykupienia obiadu w danym dniu w trakcie przerwy obiadowej. Jednak pierwszeństwo odbioru posiłku mają uczniowie z wykupionymi obiadami abonamentowymi. Nie dajemy codziennej gwarancji dostępności poszczególnych dań, dlatego zachęcamy do wykupienia obiadów przynajmniej na 1 tydzień.