• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • html slider
  • 9
11 22 33 44 55 66 77 88 99
jquery image carousel by WOWSlider.com v8.8

Stołówka

Dzień

Obiad

Skład

Poniedziałek

17.11.2025

- zupażurek

ryż z musem truskawkowym

kompot owocowy/woda          

- wywar mięsno-warzywny (boczek wędzony, marchew, pietruszka, seler), boczek wieprzowy(mięso wieprzowe, 80%, sól), kiełbasa śląska(mięso z szynki wieprzowej 91%, sól, gorczyca, gluten, mleko,może zawierać soję, seler, łącznie z laktozą), mąka żurek, ziemniaki, marchew, pietruszka  , por,seler, sól, pieprz

- ryż,truskawki, jogurt naturalny, śmietana 18%

- jabłko, czarna i czerwona porzeczka, aronia, wiśnia, truskawka, cukier

Wtorek

18.11.2025

- zupa krem z zielonego groszku

- klops mielony

- ziemniaki

- buraki

- kompot owocowy/woda

- wywar mięsno-warzywny (porcja rosołowa marchewpor pietruszkaseler)  marchew, pietruszka korzeń,nać, ziemniakiselerzielony groszek, sól, pieprz

- mięso wieprzowe z łopatkimąka pszenna, bułka pszenna, olej rzepakowy, jajka, czosnek, cebula, sól, pieprz

ziemniaki, mleko 3/2%, sól

- buraki, masło 82%sól, pieprz, cytryna

- jabłko, czarna i czerwona porzeczka, aronia, wiśnia, truskawka, cukier

Środa

19.11.2025

- zupa jarzynowa

- łazanki

- kompot owocowy/woda

- wywar mięsno-warzywny(porcja rosołowa z drobiu marchew, pietruszka, seler, por), marchew, pietruszka korzeń, nać, ziemniaki, seler,por, sól, pieprz

makaron świderki zpszenicy durum,boczek wędzony (boczek wieprzowy 80%, sól), kiełbasa śląska(mięso z szynki wieprzowej 91%,sólgorczyca, gluten, mleko,może zawierać soję, seler, łącznie zlaktozą),kapusta kiszona, cebula, koncentrat pomidorowy 28%-30%, olej rzepakowy,  przyprawy do smaku                                                                                    

czarna i czerwona porzeczka, wiśnia, śliwka, jabłko, cukier

Czwartek

20.11.2025

- zupa krupnik z ziemniakami

pierogi z mięsem

- kompot owocowy/woda

- wywar mięsno-warzywny(porcja rosołowa z drobiu marchew, pietruszka, seler, por), marchew, pietruszka korzeń, nać, selerkasza jęczmienna, pieprz, sól

- łopatka wieprzowamąka pszenna, olej rzepakowy, jaja, czosnek, cebula, sól, pieprz

- jabłko, czarna i czerwona porzeczka, aronia, wiśnia, truskawka, cukier

Piątek

21.11.2025

zupa pomidorowa z ryżem

- ryba mintaj

- ziemniaki

- surówka z białej kapusty

woda

wywar mięsno-warzywny(kurczak, marchew, pietruszka, seler, por), ryż, marchew, pietruszka korzeń, naćseler, śmietana 18%, koncentrat pomidorowy 28%-30%, sól, pieprz

-ryba mintaj,jajka, mąka pszenna, olej rzepakowy

- ziemniaki, mleko 3/2%,sól

- biała kapusta, marchew, chrzan tarty(60%), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól), jogurt naturalny, sól, pieprz

- woda

 

W wyjątkowych przypadkach może nastąpić zmiana jadłospisu. Dania przygotowane w kuchni szkolnej mogą zawierać śladowe ilości alergenów. Wykaz składników z wyszczególnieniem alergenów dostępny u intendenta.

 

Regulamin

 

 

Zapraszamy do korzystania ze stołówki szkolnej. 

 

Opłata za obiady w listopadzie 2025r. wynosi:

18dni x 6zł (koszt jednego obiadu ) = 108zł

Termin płatności do 10.11.2025 r.

W przypadku nieuiszczenia opłaty w terminie uczeń zostaje skreślony z listy

i nie będzie mógł korzystać z obiadów.

Ponowne korzystanie z posiłków będzie możliwe dopiero po uregulowaniu zaległej opłaty.

Prosimy o wcześniejsze zgłaszanie nieobecności dziecka na posiłkach w danym dniu do godz. 9.00 osobiście lub telefonicznie pod nr 32 248 45 89 .

Wyłącznie zgłoszone nieobecności mogą być odliczone w następnym miesiącu.

 

Wpłat dokonujemy u Pani Intendent, w świetlicy szkolnej
lub przelewem na nr rachunku 351050 1214 1000 0023 5609 1260.

W tytule przelewu proszę podać:

imię i nazwisko dziecka, klasa, wpłata za obiady.

Bardzo prosimy wpłacać w terminie dokładną kwotę podaną na dany miesiąc.

W przypadku nie uiszczenia opłaty w terminie uczeń zostaje skreślony z listy i nie będzie mógł korzystać z obiadów. Ponowne korzystanie z posiłków będzie możliwe dopiero po uregulowaniu zaległej opłaty.

Prosimy o wcześniejsze zgłaszanie nieobecności dziecka na posiłkach osobiście u Pani Intendent, w świetlicy szkolnej lub telefonicznie pod nr 32 248 45 89.

Wyłącznie zgłoszone nieobecności mogą być odliczone w następnym miesiącu po uzgodnieniu z Panią Intendent. Odliczamy od drugiego dnia po zgłoszeniu nieobecności dziecka.

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać z wyprzedzeniem.

Istnieje możliwość wykupienia obiadu w danym dniu w trakcie przerwy obiadowej. Jednak pierwszeństwo odbioru posiłku mają uczniowie z wykupionymi obiadami abonamentowymi. Nie dajemy codziennej gwarancji dostępności poszczególnych dań, dlatego zachęcamy do wykupienia obiadów przynajmniej na 1 tydzień.

Update cookies preferences